Toggle navigation
EN
آموزش و پژوهش
آموزش و پژوهش
مجلات
کتابخانه
آشنايي با قوانين استخدامي
فلوچارت فرآیند نیروهای جدید
مطالب آموزشي پرستاران
مطالب آموزشی کمک بهیاران
راهنمای پرسنل جدید الورود
معرفی مرکز
معرفی مرکز
پیام ریاست مرکز
ریاست
مدیریت
حراست
روابط عمومی مرکز
تاریخچه
چارت سازمانی
رسالت و چشم انداز مرکز
برنامه استراتژیک مرکز
فیلم معرفی مرکز
راهنمای بیماران
راهنمای بیماران
تعرفه های خدمات تشخیصی و درمانی
مطالب آموزشي بيماران
فرم دریافت شکایت
نحوه پذیرش بیمار
راهنماي ترخيص بيمار
پيشنهادات و انتقادات
خدمات بیمه سلامت برای بیماران صعب العلاج
مدارک لازم جهت بستری بیماران
برگ نوبت دهی جراحی قلب
برگ نوبت دهی آنژیوگرافی
نکات مهم در مورد بیماران بستری
راهنماي ترخيص بيمار
آدرس مطب اساتید قلب
نمودار جريان فرايند ترخيص بيماران
فلوچارت پذیرش درمانگاه
برنامه پزشكان مركز در درمانگاه
فرانشيز اوليه جهت بستري بيماران
لیست بیمه های طرف قرارداد
کتابخانه
صفحه دانشگاه
صفحه اصلی
واحد توسعه تحقیقات بالینی
کمیته اخلاق پزشکی
دفتر پرستاری
دفتر پرستاری
معرفی و رسالت
مدیر خدمات پرستاری
سوپروایزر آموزشی
سوپروایزر بالینی
سوپروایزر آموزش سلامت
چارت تشکیلاتی دفتر پرستاری
شرح وظایف منشی ها
شرح وظایف جامع پرستاری
شرح وظایف سوپروایزر آموزش سلامت
واحد پرستار آموزش و پیگیر بیمار
میز خدمت الکترونیکی
میز خدمت الکترونیکی
سیستم پکس
تغییر رمز اینترنت
سامانه سیمای سرطان
پرونده الکترونیک بیماران
سامانه نظام پیشنهادات
پست الکترونیکی دانشگاه
سامانه نوبت دهی اینترنتی
فرم درخواست اکانت اینترنتی
فیش سایر مزایای کارکنان مدنی
سامانه ارزشیابی و درخواست کالا
بهبود کیفیت و اعتباربخشی
بهبود کیفیت و اعتباربخشی
دفتر بهبود کیفیت
شرح وظایف واحد بهبود کیفیت
کتابچه خط مشی های مرکز 1
403
کتابچه روش های اجرایی مرکز 1403
کتابچه دستورالعمل های مرکز 1403
آموزش های ایمنی 1401
استانداردهاي اعتباربخشي ملی ایران -ويرايش پنجم - 1
401
استانداردهاي اعتباربخشي ملی ایران -ويرايش سوم- 1395
استانداردهای اعتباربخشی ملی ایران-ویرایش چهارم- 1398
راهنمای جامع استانداردهای اعتبار بخشی ملی بیمارستانهای ایران
کمیته بهبود کیفیت
کمیته طب انتقال خون
کمیته اخلاق پزشکی
EN
گالری تصاویر
گالری فیلم
مراجعین عمومی
جستجو
تاریخ :
چهارشنبه 4 بهمن 1396
کد
451
لینک کوتاه
:
پای صحبت های پرستاران
سنگ صبور مردم در رنج هایشان هستیم
به گزارش روابط عمومی مرکز قلب شهید مدنی به نقل از خبرگزاری ایرنا در مصاحبه با پرستاران مرکز:
به گزارش روابط عمومی مرکز قلب شهید مدنی به نقل از خبرگزاری ایرنا در مصاحبه با پرستاران مرکز:
پرستاری، وظیفه ای سنگین و ارزشمند است و پرستاران نقش بسزایی در حفظ سلامت و بازگشت سلامت بیمار ایفا می کنند.
به گزارش ایرنا، صبر و حوصله، برخورد مناسب، خوش رفتاری، حسن خلق و دلسوزی از ضرورت های شغل پرستاری است زیرا تاثیرگذاری روحی در بیماران امکان درمان و شفای آنان را تقویت می کند و این موضوع اهمیت کار پرستاری را بیش از پیش نشان می دهد.
همه مردم به این موضوع اذعان دارند که تاثیر اقدامات پرستاری و روحیه بخشی پرستاران به بیماران از دارو و درمان بیشتر است.
روز پرستار، بهانه ای برای ادای احترام به کسانی است که با نیت های خالص، به بیماران خدمات ارایه می کنند؛ از این رو به همراه عکاس خبری ایرنا به بیمارستان های شهر تبریز سر زدیم و پای سخنان آنها نشستیم.
نقطه مشترک این مصاحبه ها رضایت قلبی پرستاران از شغلی است که انتخاب کرده اند و همه آنها با وجود سختی ها و دشواری های کاری که دارند به پرستار بودن شان افتخار می کنند.
از پرستاران در مورد خوش ترین و بدترین خاطراتشان پرسیدم که همگی آنها لبخند و سلامتی بیماران را بهترین و مرگ آنان را بدترین خاطرات خود عنوان کردند.
سالروز میلاد باسعادت حضرت زینب (س) در تقویم کشورمان 'روز پرستار' نامگذاری شده است.
** با وجود سختی کار عاشقانه خدمت می کنم
'راحله کفیلی' سرپرستار بخش آنژیوگرافی یکی از بیمارستان های تبریز که 20 سال سابقه کار دارد، با اشاره به اینکه از همان کودکی به لباس سفید پرستاری علاقه شدیدی داشتم، گفت: با عشق و علاقه این شغل را انتخاب کردم و با تمام سختی هایی که دارد ذره ای از این عشق و علاقه ام کم نشده است.
خانم کفیلی در خصوص خوش ترین خاطره اش اظهار کرد: بیمارانی که در حالت اورژانسی به این بخش می آیند ولی با همت پزشکان و پرستاران سلامتی خود را باز می یابند، بهترین خاطرات من هستند.
وی ادامه داد: در روزهای گذشته تک فرزند یک خانواده که 24 سال سن داشت به دنبال یک عطسه و افتادن به زمین در کتفش هماتوم ایجاد شده بود که برای بررسی بیشتر از بیمارستانی دیگر به این مرکز ارجاع شده بود.
وی افزود: این بیمار به دلیل خونریزی شدید دچار ایست قلبی شد که با اقدامات درمانی به موقع به زندگی بازگشت.
این سرپرستار بخش آنژیوگرافی گفت: مرگ بیماران بدترین خاطراتم را تشکیل می دهند و هر فردی که جان خود را از دست می دهد موجب ناراحتی من و همکارانم می شود.
وی از پرستاران جوان درخواست کرد بیماران را همانند یکی از اعضای خانواده خود بدانند تا با عشق بیشتر به بیمار خدمت کنند.
کفیلی در خصوص سختی کار خود نیز اظهار کرد: به دلیل اینکه در این بخش بیشترین ساعات کاری خود برای رسیدگی به وضعیت بیمار تحت تاثیر اشعه هستیم به همین دلیل گاه همکاران با افت پلاکت مواجه می شوند.
وی ادامه داد: به همین دلیل وسیله ای به نام 'فیلم بج' در لباس های ما وجود دارد که میزان دریافتی اشعه ایکس را ثبت می کند و این فیلم بج هر سه ماه یکبار برای سنجش مقدار دریافتی اشعه به سازمان انرژی اتمی ارسال می شود.
وی با اشاره به اینکه برای کاهش اثرات اشعه لباس های سربی به تن می کنیم، ادامه داد: وزن این لباس ها 10 کیلو گرم است که این سنگینی به مرور موجب کمردرد و ایجاد دیسک های گردن و کمر می شود.
** شب زنده داری برای نجات جان بیمار
'لیلا کاظمی'، سرپرستار بخش سی سی یو یکی از مراکز درمانی تبریز نیز که 24 سال سابقه خدمت دارد، به ایرنا گفت: در بخش های متعددی حضور داشتم و خوش ترین خاطراتم ترخیص بیماران پس از درمان و بهبود بیماری است.
وی افزود: در آذر ماه سال جاری بیمار 50 ساله ای با هوشیاری بسیار پایین به بخش سی سی یو انتقال یاف که پزشکان از بهبود او قطع امید کرده بودند و پزشک معالج او اعلام کرد تنها راه باقیمانده برای نجات این بیمار مراقبت های پرستاری است که شاید او را به زندگی باز گرداند .
کاظمی اظهار کرد: این بیمار که دچار سکته قلبی شدید شده بود، قبل از این اتفاق برای بستری شدن به بیمارستان مراجعه کرده بود که با حرف یکی از آشنایان مبنی بر اینکه بستری نشود و برای درمان به مطب پزشک در بیرون از بیمارستان مراجعه کند به خانه بر می گردد که در خانه دچار سکته قلبی شده و هوشیاری خود را از دست می دهد.
وی تاکید کرد: من و تمام همکارانم در این بخش به صورت شبانه روزی به مدت 15 روز با تمام توان برای بهبود این بیمار تلاش کردیم تا اینکه هوشیاری خود را به دست آورد و از بخش مرخص شد.
سرپرستار بخش سی سی یو با اشاره به لوح تقدیری که در دیوار اتاقش آویزان بود، گفت: پس از چند روز از ترخیص، بیمار با پای خود برای دیدن و تشکر از پرستاران بخش به آمد که این موضوع از جمله لحظ های خوش من در این بیمارستان است.
وی در خصوص بدترین خاطراتش اظهار کرد: 20 سال قبل در اتاق عمل خدمت می کردم و به علت اینکه بیماران در این بخش بیهوش هستند فرصتی برای صحبت بین پرستار و بیمار وجود ندارد.
کاظمی افزود: در آن زمان حین کار در اتاق عمل بودم که همکارانم مرا صدا زدند و گفتند که خانم کاظمی این بیمار همشهری تو است و از ارومیه آمده در حالی که من اهل ارومیه نیستم بلکه شوهرم اهل ارومیه است، ولی بخاطر اینکه بیمار احساس ناراحتی و غربت نکند نزدیک شدم و گفتم من هم همشهری تو هستم.
وی ادامه داد: دختر جوان 25 سال سن داشت و تمام شریان های بدنی او ترک برداشته بود و در آن زمان امکانات آنچنانی برای نجات این بیماران نبود، به همین دلیل برای جراحی به اتاق عمل آمده بود که با دیدن من به عنوان یک همشهری روحیه و اعتماد به نفس بالایی گرفت.
سرپرستار بخش سی سی یو گفت: زمانی که می خواستیم بیمار را بیهوش کنیم دستم را در دستش گرفت و گفت چه خوب تو همشهری من هستی و با دیدن تو، شاد شدم و از من خواست که کنارش بمانم تا بیهوش شود، ولی عجل امانش نداد و او قبل از بیهوشی از این دنیا رفت.
وی اظهار کرد: پس از مرگ بیمار من ساعت ها گریه کردم.
** نامزدی در بخش سی سی یو
'عاطفه حاتم خانی'، پرستاری که 30 سال سابقه خدمت دارد و 15 روز دیگر بازنشست می شود، نیز به ایرنا گفت: یکسال از خدمتم را در بخش اعصاب بودم و مابقی سال ها در بخش سی سی یو فعالیت کرده ام.
وی ادامه داد: بدترین خاطره ام فوت دختر جوان 12 ساله ای است که به دلیل نارسایی قلبی در بخش بستری شده بود؛ از آن روز هر وقت بیمار جوانی را به بخش می آورند من ناراحت می شوم.
حاتم خانی اظهار کرد: بهمن ماه سال 1372 بیماری بود که در بخش سی سی یو به مدت 15 روز بستری بود و ترخیص شد ولی پس از چند روز دوباره به بخش برگشت .
وی ادامه داد: بار دوم که بستری شد از من برای پسرش خواستگاری کرد و من و و همسرم با هم آشنا شدیم، 20 بهمن ماه بود که من شیفت شب بودم و مادرشوهرم ساعت 2 بامداد انگشتر نامزدی را در دستم کرد.
تایید شده
در
1396/11/04
ساعت
14:8
برچسب ها
مرکز قلب شهید مدنی
خبرگزاری ایرنا
مصاحبه با پرستاران