تاریخچه
مركز فوق تخصصي جراحي قلب و عروق شهيد مدني در سال 1348 با تلاش و همت پدر جراحي نوين قلب ايران پروفسور عباسقلي دانشور كه بعدها به نام مركز ملي قلب ناميده شد، فعاليت خود را آغاز كرد.

در پانزدهم آبان 1348اولين جراحي قلب باز در ايران با تعويض دريچه ميترال بر روي خانمي به نام غزال در اين مركز با موفقيت به انجام رسيد.

اين بيمارستان به عنوان بزرگترين و مجهزترين  مركز ارجاع بيماران قلبي و عروقي در شمالغرب كشور در طي ساليان اخير با ارائه انواع خدمات در جهت ارتقاي سلامت جامعه  نقطه اتكائي براي بيماران بوده ونيز نقش به سزايي در جهت تربيت و آموزش فوق تخصصي جراحي و داخلي قلب داشته و به عنوان يكي از قطب‌هاي مهم آموزشي ، تحقيقاتي و درماني كشور مطرح است.

هم اكنون اين مركز با دارا بودن 236 تخت فعال، 6 اتاق عمل، 4 عدد دستگاه آنژيوگرافي، اورژانس قلب، درمانگاه تخصصي و فوق تخصصي قلب وعروق، بخش‌هاي ICU,CCU ، بخشهاي جراحي  و داخلي قلب، بخش قلب كودكان، توانبخشي قلب (EECP ، فيزيوتراپي ، طب سوزني ، الكترودياگنوزيس) آزمايشگاه فوق تخصصي تنفس، اكوكارديوگرافي ، كلينيك پيس ميكر ، راديولوژي ، آندوسكوپي  ،دياليز ، با حضور مجرب ترين اساتيد قلب و عروق و كادر درمان در شمالغرب كشور علاوه بر استانهاي همجوار به كشورهاي  همسايه نيز ارائه خدمات مي‌نمايد.

 

بانو غزال در حال ترک بیمارستان

 
پروفسور عباسقلي دانشور
پروفسور عباسقلي دانشور در سال 1307 در شيراز متولد شد. ايشــــــــــــــــان بعد از فارغ التحصيل شدن از دبيرستان البرز وارد دانشگاه شيراز شده و دكتراي پزشكي را در سال 1336 دريافت كردند. ايشان جراحي عمومي را در سال 1343 و جراحي قلب و عروق را در سال 1348 در كانادا و آمريكا به پايان رساندند. پروفسور،‌ اولين بخش مدرن جراحي قلب و عروق ايران را در سال 1348 دربخشي از بيمارستان امام خميني كه بعد ها به طور مستقل بيمارستان قلب وعروق شهيدمدني تبريز نام گزاري گرديد بنا نهادند كه سالها تنها مركز جراحي قلب باز با باي پس كارديوپولموناري بود










دکتر مسعود پزشکیان
 
دكتر مسعود پزشكيان، ‌در سال 1332 در مهاباد متولد شد. وي پزشكي عمومي و جراحي عمومي خود را در طي سالهاي 1355 تا 1366 از دانشكده پزشكي تبريز و فوق تخصص جراحي قلب و عروق را از دانشكده پزشكي تهران در سال 1372 اخذ كرد. در سال  1373 رياست مركز را عهده دار شد و در همان سال به سمت قائم مقام وزير در استان و رياست دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني تبريز منصوب گرديد و تا سال 1379 عهده دار اين سمت بود. در سال 1379 به عنوان معاون سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و در شهريور 1380 به عنوان وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي منصوب گرديد. ايشان در سال 1384 پس از پايان دوره وزارت به تبريز بازگشته و بعنوان مدير گروه جراحي قلب و توراكس به فعاليت خويش در مركز آموزشي درماني شهيد مدني تبريز ادامه داد و همچنين از سال  1388 بعنوان نماينده شهرستانهاي تبريز-آذرشهر و اسكو در مجلس شوراي اسلامي ايران انتخاب شدند.






دکتر رضایت پرویزی
 
دكتر رضايت پرويزي در سال 1335 در شهر اردبيل ديده به جهان گشود. در سال 1364 به درجه دكتراي پزشكي نائل شد. در سال 1369 درجه تخصصي جراحي عمومي خود را از دانشگاههاي تبريز و شهيد بهشتي كسب نمود.  و در سال 1372 فوق تخصص جراحي قلب و عروق را از دانشگاه علوم پزشكي ايران اخذ نمود. از سال 1374 عهده دار مسئوليت مركز آموزشي درماني شهيد مدني بوده، در حال حاضر علاوه بر عضويت در هيئت مديره نظام پزشكي تبريز بعنوان يكي از جراحان فعال قلب در زمينه هاي آموزشي، پژوهشي و درماني به فعاليت خود ادامه ميدهند.









دکتر علیرضا یعقوبی
 
دكتر عليرضا يعقوبي متولد 1348 شهرستان ساري در سال 1366 به دنبال اتمام تحصيلات متوسطه وارد دانشكده پزشكي تبريز شد. پس از اتمام دوره پزشكي عمومي وارد دوره تخصص جراحي عمومي در همان دانشگاه شد. در سال 1377 به سمت مدير درمان دانشگاه علوم پزشكي تبريز و در سال 1378 بعنوان قائم مقام معاون درمان و دارو منصوب گرديد. در سال 1379 بعنوان مدير كل بيمه خدمات درماني استان آذربايجان شرقي ادامه خدمت داده و در سال 1380 به سمت معاونت پشتيباني دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني تبريز منصوب شدند. از سال 1381 دوره فوق تخصصي جراحي قلب و عروق را در دانشگاه علوم پزشكي ايران شروع و در شهريور ماه سال 1384 موفق به اخذ بورد در اين رشته گرديد. ايشان از اواخر آذر ماه همان سال به عنوان رئيس مركز آموزشي، درماني شهيد مدني و امام رضا(ع) منصوب گرديد.
تعداد بازدید : 35248
 
 واحد توسعه تحقیقات بالینی
 

نظرسنجی